Anti-Parazit Set

CENA 1938.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

Anti-Parazit Set – Čistač od parazita

 

AITIPARAZIT SET – ČIŠĆENJE I DETOKSIKACIJA ORGANIZMA OD PARAZITA

Anti-Parazit Set ove moćne tinkture napravljne su od kvalitetnih plodova crnog oraha, divljeg pelina i karanfilića, a uništavaju preko 100 različitih vrsta parazita potpuno bezbedno bez ikakvih nuspojava i neželjenih efekata.

  • Tinktura crnog oraha ubija odrasle parazite
  • Tinktura pelina ubija parazite u fazi larve.
  • Tinktura karanfilića uništavaja jaja parazita iz organizma.

KAKO OČISTITI ORGANIZAM OD PARAZITA?

Eliminisanje svih parazita iz organizma nemoguće je postići kliničkim lekovima jer oni mogu da pokriju samo nekoliko vrsta. Ovi lekovi imaju tendenciju da imaju neželjene efekte. I ako mnoge biljke imaju antiparazitska svojstva, tri biljke, crni orah, pelin i karanfilić, u kombinaciji mogu da unište preko 100 vrsta parazita bez ikakvih nuspojava i neželjenih efekata u telu.

Antiparazitni program već dugi niz godina je među najboljim programima za čišćenje jetre i organizma od raznih parazita i otrova. Tvorac ovog efikasnog programa je američka doktortka Hulda Clark. Naše tinkture se prave od najkvalitetnijih delova biljaka tretiranih posebnim procesom koji maksimizuje iskoristljivost fitotarapeutskih svojstava. 

Ove moćne tinkture napravljne su od kvalitetnih plodova crnog oraha, divljeg pelina i karanfilića, a uništavaju preko 100 različitih vrsta parazita potpuno bezbedno bez ikakvih nuspojava i neželjenih efekata. Crni orah i divlji pelin ubijaju odrasle i razvijene faze parazita, a karanfilić ubija jajašca.

Samo ako ih koristite zajedno moći ćete da se oslobodite od parazita. Zato što ako ubijete samo odrasle parazite jajašca će se uskoro razviti u nove parazite.

CRNI ORAH, PELIN I KARANFILIĆ MORAJU DA SE KORISTE ZAJEDNO!

Tretman traje 21 dan i treba ga obaviti dva puta godišnje kako bi se postigao maksimalan efekat ovog prirodnog čišćenja od parazita.

Crni orah:

Ljudi su vekovima koristili crni orah za čišćenje od parazita, glista i gljivica, za suzbijanje visokog pritiska i holesterola, ali i da bi krv održavali čistom od toksina. Tinkturom crnog oraha održavali su higijenu usne šupljine. Ovu biljku su koristili Indijanci kao antiparazitski, antibakterijski, antivirusni i antigljivični prirodni lek sa aktivnim jedinjenjima junglonom, taninom i jodom. Tinktura crnog oraha ubija odrasle parazite i osnovni je sastojak antiparazitnog programa.

Pelin:

Pelin potiče iz antičkog doba. Ta biljka u slobodnom prevodu na naš jezik znači “crvlje drvo” i to sa razlogom jer ubija crve i nezaobilazan je u procesu uništavanja parazita iz tela. Biljka je bogata biološki aktivnim materijama: flavonoidima, eteričnim uljima, gorkim materijama, vitaminom C i dr. Karakteriše ga protivupalno, sedativno, opšteobnavljajuće dejstvo, kao i dejstvo protiv grčeva. Normalizuje funkcionisanje nervnog sistema, poboljšava san, reguliše menstrualni ciklus. Ova biljka ubija parazite u fazi larve, povećava kiselost želuca i proizvodnju žuči. Pelin je veoma važna biljka za uspešan antiparazitni program.

Karanfilić:

Treća neizostavna biljka za uništavanje parazita u vašem telu je karanfilić. Pospešuje probavu i smanjuje holesterol i trigliceride. Karanfilić je snažan antiseptik i analgetik. Sadrži tanine, smolu, sluz i veliki procenat flavonoida. Ova biljka ima antiparazitska, anti-gljivična, antivirusna i antiinflamatorna svojstva. Takođe ublažava bol. Koncentrovani oblik ove biljke uništavaja jaja parazita iz organizma. KARANFILIĆ JE JEDINA BILJKA KOJA JE SPOSOBNA UNIŠTITI JAJAŠCA PARAZITA!

CENA 1938.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MedZaPotenciju.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MedZaPotenciju.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anti-Parazit Set”