Q4 FORTISSIMO

Q4 Fortissimo  – Med za potenciju i erekciju

Q4 fortissimo je mešavina 20 sastojaka biljnih ekstrakta, liofiliziranog mati čnog mleča i začina u medu. Na menjen je za jačanje opšte i seksualne vitalnosti organizma. Ima brz efekat (za oko 1 čas) i produženo +24h

Da li žene mogu da koriste Med za potenciju Fortissimo?

Žene sigurno pored muškaraca mogu i dobro je da koriste med za potenciju Fortissimo i evo obrazloženja dole.Značajnim pojačavanjem cirkulacije u predelu vagine kod žena a zbog prirodnog sastava i svih komponenti koji pomažu cirkulaciju i pojačavanjem spermograma kod muškaraca Q4 fortissimo može predstavljati i ozbiljnu pomoć ženama i muškarcima koji imaju probleme vezane za sterilite

Čemu doprinosi Q4 fortissimo med za potenciju?

Kod muškaraca doprinosi seksualnoj funkciji u smislu održavanja kvalitetne erekcije, produženog trajanja seksualnog odnosa i jačeg libida. I kod muškaraca i kod žena povećava seksualnu želju. Značajnim pojačavanjem cirkulacije u predelu vagine kod žena i pojačavanjem spermograma kod muškaraca Q4 fortissimo može predstavljati i ozbiljnu pomoć ženama i muškarcima koji imaju probleme vezane za sterilitet.

Q4 Fortissimo  - Med za potenciju i erekciju
Q4 Fortissimo  – Med za potenciju i erekciju

Zbog prirodnih sastojaka koji vrlo brzo pokazuju efekat afrodizijaka, Q4 fortissimo ima vodeće mesto u ponudi preparata za tu namenu.

Ne sadrži veštačke supstance. Bezbedan je i pouzdan!

Koji je to sastav Q4 fortissimo meda za potenciju?

Q4 fortissimo sastav:

cvetni med,

glukozni sirup,

sirup crnog duda,

polen,

ekstrakt lista biljke epimedium,

mahuna rogača,

ovas,

koren đumbira,

rizom galange,

cimet,

koren make,

koren američkog žen-šena,

kopriva,

koren sibirskog žen-šena,

ekstrakt lista ginka,

ekstrakt korena azijskog žen-šena,

seme bundeve, seme kole,

aroma vanile,

liofilizirani matični mleč.

Kako se koristi Q4 fortissimo med za potenciju?

Korišćenje fortissima: Sadržaj kesice iscediti direktno u usta ili u kašičicu i pojesti. Ne sipati u napitke i hranu. Konzumirati na neopterećen ili prazan želudac najmanje sat vremena pre seksualne aktivnosti. Efekat je snažniji i brži ako se konzumira na prazan stomak ili 2h posle obroka.

Proizvod ima brz efekat sa produženim +24h delovanjem, tako da ga nije potrebno uzimati više puta dnevno. Upotreba više od 3 kesice neće doprineti snažnijem dejstvu.

Svakodnevnim korišćenjem proizvoda dovode se u ravnotežu mnoge funkcije organizma i tako jača opšta i seksualna vitalnost organizma. Pogodan je i za povećanje izdržljivosti kod sportista.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju one osobe koje su iz bilo kog razloga preosetljive na neki od sastojaka u proizvodu (alergije, bolesti i razni drugi mogući razlozi). Nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina! Dnevne doze (%PDU) nisu ustanovljene.

Pakovanje: kutija od 7 kesica sa medom, 7x7g (49g)

Odobrilo Ministarstva zdravlja Republike Srbije, rešenjem broj 5785/214 od 19.09.2014. godine. Upisano u bazu dodataka ishrani.

SIGURAN PUT DO ZADOVOLJSTVA! PROVERENO USPEŠNO!100% PRIRODNO!

Gde u Beogradu kupiti Med za potenciju Fortissimo?

Med za potenciju fortissimo možete da kupite klikom na kontakt formu OVDE ili telefonom POZOVITE ODMAH +38163342380

Kako kupiti Q4 Fortissimo med za potenciju?

Med za potenciju ili Q4 Fortissimo možete da kupite tako što dobijete na kućnu adresu ili u našem diskontu direktno osim ako se dugačije ne dogovorimo.

Pošalji upit za proizvode OVDE ili POZOVITE ODMAH +38163342380