Zglobna longeta za čukljeve

 

CENA 2400.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

Zglobna longeta za čukljeve

 

Zglobna longeta za čukljeve je ortopedsko pomagalo (ortoza). Koristi se u preventivi i terapiji deformiteta stopala poznatog kao Hallux Valgus (čukljevi).

Sprečava bolove u čukljevima, njihov rast i krivljenje palčeva. Njenim korišćenjem postiže se ispravljanje iščašenog zgloba i postepeno vraćanje palca u pravilan, prirodan položaj.

Koristi se u toku noći i za vreme boravka u kući – zglob na longeti omogućava nesmetano hodanje u kućnim uslovima.

Čukljevi ili medicinskom terminologijom Hallux valgus su progresivna deformacija prednjeg stopala. Podrazumeva krivljenje palca stopala u stranu i stvaranje bolne izbočine sa unutrašnje strane stopala.

Deformitet se najčeće javlja kod žena. Pored genetskog uzroka najčešće je posledica nošenja uske obuće sa visokim potpeticama. Kao posledica stvaranja ovakvog deformiteta remeti se kompletna biomehanika stopala. To uzrokuje pojavu sekundarnih deformiteta prednjeg stopala i stopala u celini.

Odluka o vrsti lečenja donosi se za svakog pacijenta po na osob. Ona zavisi od stepena deformiteta, tegoba, uzrasta, kliničkog pregleda. Kod osoba sa deformacijam blažeg stepena treba pokušati da se zaustavi progresija deformiteta.

Preporučujemo korišćenje ortopedskih uložaka i ortoze u vidu separatora – zglobne longete za čukljeve.

Preporučuje se nošenje široke i udobne obuće koja ne stvara pritisak na prste. Izbegavajte obuću sa visokokom petom kada god je to moguće. Nošenjem odgovarajućeg tipa obuće moguće je delimično sprečiti iritaciju bolnih deformiteta.

U slučajevima kada neoperativno lečenje nije dalo željene rezultate i u koliko su se tegobe pogoršale, indikovano je operativno lečenje.

CENA 2400.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MedZaPotenciju.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MedZaPotenciju.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zglobna longeta za čukljeve”