Med za potenciju Fortissimo

CENA 1960.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

Med za potenciju Fortissimo – Ulepšajte intimne trenutke


n
nMed za potenciju – Q4 Fortissimo je dijetetski suplement, mešavina 20 sastojaka biljnih ekstrakta, liofiliziranog matičnog mleča i začina u medu. Namenjen je za jačanje opšte i seksualne vitalnosti organizma. Ima brz efekat, za oko 1 sat, i produženo +24h delovanje.
n
nPOTPUNO ZADOVOLJSTVO – POTPUNO PRIRODNO! I ZA ŽENE I ZA MUŠKARCE!
n

Šta sve radi Med za potenciju–Q4 Fortisssimo?

nMed za potenciju – Q4Fortissimo:
n– Poboljšajte cirkulaciju!
n– Popravite imunitet!
n– Podignite izdržljivost!
n– Povećajte zadovoljstvo!
n– Ulepšajte intimne trenutke!
n
nDijetetski suplement Med za potenciju Q4 Fortissimo je mešavina 20 sastojaka biljnih ekstrakta, liofiliziranog matičnog mleča i začina u medu. Namenjen je za jačanje opšte i seksualne vitalnosti organizma. Ima brz efekat (za oko 1 čas) i produženo +24h delovanje.
n
nKod muškaraca doprinosi seksualnoj funkciji u smislu održavanja kvalitetne erekcije, produženog trajanja seksualnog odnosa i jačeg libida. I kod muškaraca i kod žena povećava seksualnu želju. Značajnim pojačavanjem cirkulacije u predelu vagine kod žena i pojačavanjem spermograma kod muškaraca Med za potenciju – Q4 Fortissimo može predstavljati i ozbiljnu pomoć ženama i muškarcima koji imaju probleme vezane za sterilitet.
n
nZbog prirodnih sastojaka koji vrlo brzo pokazuju efekat afrodizijaka, Q4 Fortissimo ima vodeće mesto u ponudi preparata za tu namenu.
n

Koji je sastav meda za potenciju Q4 Fortissimo?

nPre nego kažemo odčega se sastoji samo da napomemo:
n

Med za potenciju – Q4Fortissimo Ne sadrži veštačke supstance. Bezbedan je i pouzdan!

n

Sastav Meda za potenciju – Q4Fortissima:

ncvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, polen, ekstrakt lista biljke epimedium, mahuna rogača, ovas, koren đumbira, rizom galange, cimet, koren make, koren američkog žen-šena, kopriva, koren sibirskog žen-šena, ekstrakt lista ginka, ekstrakt korena azijskog žen-šena, seme bundeve, seme kole, aroma vanile, liofilizirani matični mleč.
n

Korišćenje Meda za potenciju – Q4Fortissimo:

nSadržaj kesice iscediti direktno u usta ili u kašičicu i pojesti. Ne sipati u napitke i hranu. Konzumirati na neopterećen ili prazan želudac najmanje sat vremena pre seksualne aktivnosti.
n

Efekat je snažniji i brži ako se konzumira na prazan stomak ili 2h posle obroka. Proizvod ima brz efekat sa produženim +24h delovanjem, tako da ga nije potrebno uzimati više puta dnevno. Upotreba više od 3 kesice neće doprineti snažnijem dejstvu.

nSvakodnevnim korišćenjem proizvoda dovode se u ravnotežu mnoge funkcije organizma i tako jača opšta i seksualna vitalnost organizma. Pogodan je i za povećanje izdržljivosti kod sportista.
n
nUPOZORENJA:
n
nProizvod ne treba da uzimaju one osobe koje su iz bilo kog razloga preosetljive na neki od sastojaka u proizvodu (alergije, bolesti i razni drugi mogući razlozi).
n
n Nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina! Dnevne doze (%PDU) nisu ustanovljene.
n
nPakovanje: kutija od 7 kesica sa medom, 7x7g (49g)
n
nOdobrilo Ministarstva zdravlja Republike Srbije, rešenjem broj 5785/214 od 19.09.2014. godine. Upisano u bazu dodataka ishrani.
n
nSIGURAN PUT DO ZADOVOLJSTVA!
nPROVERENO USPEŠNO!
n100% PRIRODNO!
n
nFortissimo cena proizvoda je za 3 kesica- medica-  990.00 dinar a za 7 komada je 1960.00 dinara a 1 kesica je 450.00 dinara.
n
nSve proizvode Q4YOU SISTEMA   isporučujemo na kućnu adresu za Beograd i Srbiju kao i za region i to u zemlje: Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Republika Srpska.
n
nCENA 1960.00
n

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

n
n

Sve proizvode sa sajta www.Top-ShopOnline.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Top-ShopOnline.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
npozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Med za potenciju Fortissimo”